Home Features About Clients Screenshots

Mi tudjuk, mire van szüksége a weben!

Ügyfél igény orientáltság. Ezen mottóm kettős jelentőséggel bír.
Egy részről maximálisan szeretném azt nyújtani amit az ügyfél elképzel a webes megjelenésével kapcsolatban. Más részről pedig olyan tanácsokkal segítem a megrendelőt, amelyek sokkal hatásosabbá vagy felhasználó baráttabbá tehetik internetes megjelenéseik.

Hitvallásunk

A fentiekből látszik, hogy elsősorban kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók számára készítek dinamikus vagy statikus oldalakat. Bemutató statikus weblapra vagy dinamikus céges weboldalra van szüksége? Keressen nyugodtan. HTML, CSS, WorldPress mind a kisujjamban van. Célom pedig, hogy elérhető áron nyújtsak széles körű szolgáltatásokat.

Rólunk és szolgálatásainkról

Webtárhely

Remek ajánlataink vannak oldala webtárhelyére - szolgáltatásunk az Ön igényeihez szabott - biztonságos, korszerű, és megfizethető.

Domain regisztráció: Többféle lehetőséget kínálunk - választható domain végződésekkel.

Dizájn- és Weboldalkészítés

Egyaránt kínálunk dizájn szolgáltatást, és weboldalkészítést - hadd spóroljunk szakértelmünkkel időt Önnek.

Karbantartás

Karbantartási szolgáltatást kínálunk webtárhelyünkön lévő oldalak számára. Tartalomkezelő rendszerekben szerzett tapasztalatunk garantálja oldala biztonságát.

Wordpress oldalak

Wordpress oldal beállítása

A WordPress legjobb tulajdonsága, hogy könnyű kezelni és elég rugalmas bármihez. Ez a fő oka, hogy a WordPress ennyire népszerűvé vált.
WpBeginner

Weboldal hosting

A WordPresst több millióan használják, és naponta csatlakoznak a közösséghez új emberek, hogy elkészítsék az első WordPress oldalukat. A WordPress könnyű használata a fő oka annak, hogy gyorsan elsajátítható tudást nyújt.
WpBeginner

Személyre szabott Wordpress oldal

Mindenhez találhatunk egy WordPress témát - akár fotós oldalt, akár újságot, akár portfóliót, vagy webshopot szeretnénk.
WpBeginner

Bootstrap and HTML-CSS-JS

Bootstrap is the most popular HTML, CSS, and JS framework for developing responsive, mobile first projects on the web.

screenshot1
screenshot2

Contact

english